رسانه ملی و مفاهیم ماورائی
ویرایش عکس دی ماه 98
کتاب "رسانه ملی و مفاهیم ماورائی" در مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما منتشر شد.
به گزارش راسخون به نقل ازباشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رسانه ملی؛ این کتاب بر اساس دیدگاه های حضرت آیت الله جوادی آملی تهیه و تنظیم شده است.
کتاب مذکور با تحقیق و پژوهش مرتضی قاسمی خواه و سفانه الهی انجام شد.
کتاب "رسانه ملی و مفاهیم ماورائی" در سه فصل؛ نگاهی به سریالهای ماورائی سیما، شخصیتهای ماورائی و عوالم ماورائی در متون اسلامی و هفت محور اصلی خواهد داشت.
تحلیل و جریان شناسی سریالهای ماورائی سیما، پاسخگویی به مهمترین پرسشها و ابهام ها درباره موضوع های ماورائی و تدوین آیین برنامه سازی درباره مفاهیم ماورائی از محورهای مطرح شده در دیباچه این کتاب است.
مسئله شناسی سریالهای ماورائی، آسیب شناسی این سریالها، ابلیس، شیطان و جن ، فرشته در منابع دینی، عوامل ماورائی در متون اسلامی، برزخ، سنجش و تعبیر خواب ، سیر روح در خواب ، خوارک و منزلگاه فرشتگان، مرحلههای نفوذ شیطان در انسان، تقسیم بندی غیب و رشد و کمال در برزخ از جمله موضوعات این کتاب است.
در دیباچه این کتاب؛ جریان تولید سریالها با مفاهیم ماورائی در دهه هشتاد با قدرت و سرعت آغاز شد مطالبی به میان آمده است.
گفتنی است؛ مدیران و برنامه سازان به تولید و پخش برنامه های نمایشی با مضامین ماورائی رغبتی نداشتند.
نبود پشتوانه علمی و پژوهشی لازم و انتقادهای گسترده ای که از نظر قالب و محتوای این سریالها هنگام پخش متوجه رسانه ملی شد، سبب کنار گذاشتن آنها شد.
اداره کل خدمات رسانهای مرکز پژوهشهای اسلامی صدا و سیما، از چندی پیش مطالعه و پژوهش در چگونگی ترسیم مفاهیم ماورائی در برنامههای نمایشی را در دستور کار خود قرار داد و پژوهشهای متعددی را در این زمینه سامان داده است.
/7432/
{{Fullname}} {{Creationdate}}
{{Body}}